Flytt City – Ett familjeföretag som erbjuder flytt- och städhjälp

flytthjälp
Att flytta kan vara både roligt och spännande men även jobbigt och besvärligt. Detta framförallt om man ska flytta inom storstäder med mycket trafik och trånga gator. Det finns hjälp av få och företaget Flytt City erbjuder flytthjälp i Malmö och Lund. De kan även hjälpa till mer än bara själva flyttandet.

Flytt City

Flytt City är ett företag som hjälper till med flytt och flyttstädning i Skåne. Företaget har kontor i Helsingborg, Köpenhamn, Ystad och Trelleborg med sitt huvudkontor i Malmö. Flytt City är ett familjeföretag som värnar om kunden och dess behov, samtidigt som de erbjuder olika lösningar för att göra flyttandet så smidigt som möjligt. Personalen är utbildad och har den rätta kunskapen som behövs för att kunna möta kundens behov.

Företaget erbjuder

  • Bohagsflytt
  • Flyttstädning eller vanlig lokalvård
  • Företagsflytt
  • Magasinering
  • Hjälp vid tunga lyft och förflyttning av tyngre möbler
  • Flyttprodukter som gör det enklare och smidigare

Priser

Priset för att anlita företaget Flytt City beror på vilka tjänster man vill ha och hur mycket inventarier som ska flyttas. Det bästa är att ni personligen kontaktar företaget och diskuterar era behov. Flytt City kan sedan lämna ett kostnadsförslag som antingen kan vara ett fast pris eller ett pris per timme, beroende på vad som önskas. Är man osäker på om man har tunga saker eller hur lång tid flytten kan beräknas ta, så är Flytt City ett företag som gärna besöker dig och besiktigar lägenheten eller lokalen och kan då diskutera med dig om vad som behövs och hur lång tid flytten tar i anspråk. Även priset för städning efter flytt kan räknas ut.

Flytt City är ett företag i Skåne som verkligen har sina kunder i fokus och erbjuder dem bra och prisvärda tjänster beträffande flytt, magasinering och städning. Stressen och slitet för kunden minskar när man låter utbildade proffs sköta både flytten och städandet av lägenheten eller lokalen och kunden kan istället inrikta sig på att packa upp och komma i ordning på det nya stället.