Bilservice

Vi är din personliga bilverkstad med bilservice av högsta kvalitet! Vi hjälper dig med allt inom bilreparationer, bilservice, bildelar och däckbyte på vår bilverkstad. Vi arbetar effektivt i alla led för att ge dig som bilägare ett enklare och mer kostnadseffektivt sätt att äga bil, vilket innefattar bättre bildelar och att alltid leverera en mycket hög servicegrad till våra kunder.

 

Vår kunniga och duktiga personal har stor erfarenhet inom bilar och har varit verksamma under lång tid i bilbranschen, allt för att ge dig bästa möjliga service och rätt kompetens. Vår ambition är att vara en så kallad allbilverkstad som erbjuder ett komplett utbud av allt inom bilar för dig. Många av våra kunder är återkommande och nöjda kunder, vilket vi tycker är den bästa indikationen på att vi levererar ett högkvalitativt arbete till dig som kund.

 

Vi tar emot de flesta kända och stora bilmärken och vi följer samma servicenivå och garanti som de mer märkesinriktade bilverkstäderna. Hos oss får du minst lika hög kvalitet på arbetet, men till en mycket mer prisvänlig kostnad för plånboken. Enligt vår företagsmodell ska inte kosta skjortan att anlita vår bilservice.

För oss är det av största intresse och vikt att din bil blir väl omhändertagen enligt biltillverkarens rekommendationer. Vi värdesätter även viktiga aspekter, som miljö och säkerhet, mycket högt i vår arbetsprocess. Det är viktigt att din bilservice utförs på korrekt och effektivt sätt samt att det används korrekta bildelar och reservdelar i samma originalkvalitet, eller möjligen bättre, som biltillverkaren föreskriver. Våra reservdelar håller en mycket hög kvalitet i enlighet med de nya EU-reglerna vad gäller kvalitetsnivå.

 

För oss är det en självklarhet att varje verkstad är utrustad med ett brett urval av verktyg och verkstadsutrustning för att kunna utföra ett korrekt och så professionellt arbete som möjligt på just din bil.